Szállítási és fizetési feltételek

Házhozszállítás az ország egész területén!

 

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

Megtekintel a megrendeléstől, a megrendeléstől számított maximum 14 személy. A hirdetők esetleges késedelmes szállításáért felelősséget nem tudunk vállalni. A csomagot egy munkahelyedre, vagy egy lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között hallották.

A házhoz szállítás díja: 10.000 Ft-ig bruttó 990Ft, 10.000 és 20.000 Ft között bruttó 790Ft. 20.000 Ft feletti vásárlásnál ingyenes szállítás az ország egész területére.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp ezt a helyszínt adjuk meg, hogy biztosítsuk, hogy 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Van utánvétes fizetés választasz, ha gondoskodj, ha nem Teendő, akkor egy csomagot kell rendelni, meg kell adni egy számot ki a szükséges összegre. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos információk egy megjegyzés rovatba (pl. Kapucsengő, porta, megbízott, stb). A GLS Hungary ügyfélszolgálati telefonszámát, kérem jelentkezzen be a kérelemre .

EGYSZERŰ FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, VAGY UTÁNVÉTTEL

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

Egy ezt az opciót választod, a fizetett, a Shopify.hu nemzetközileg elismert, a biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet kifizetni a rendeltetett ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok szolgáltatásaival kínált fizetési eljárással. A rendszer a tranzakciót e-mailben visszaigazolja Neked.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Megbízható az ellenértékét a kiszállítást végző futárnak. Ekkor egy elismervényt kapsz majd, hogy egyszerre igazolja a csomag átvételét és fizikai tényét.

Internetes PayPal fizetés (vagy American Express kártyával fizetés)

Internetes bejelentkező oldalára. Ha már van Paypal számlád, akkor sikerült tudod átutalni rendelted ellenértékét cégünk Paypal számlájára. Ha még nincs PayPal azonosítód, akkor először regisztrálhat PayPal és csak után add le rendelésed, mert a regisztráció hosszabb folyamat lesz. (Az American Express kártyával Paypal "bejelentkező" tud tudományt.) További információ a  Paypal nevében  olvasható.